Nils Birkner, der har valgt at delagtiggøre familie, venner og tilfældige besøgende i vor "daglige" omgang med  haven. Omlægning er sjovere end vedligeholdelse - selvom det ofte kan medføre en øm ryg.

Ann, min yndige hustru og
evige kilde til inspiration og irritation - vi skal lige nå det før fodboldkampen.

 

Drømmen om haven bør (kan) have mange ansigter, vores blev ikke en frodig eng med udsigt til det åbne landskab, men en parcelhushave i en stille provinsby.

Husets eneste hjemmeboende barn - en tilsyneladende fredelig hund, men "sku" ikke hunden på hårene - den går ofte helt amok ved fremmede, tit er den nok at der "gås" på vejen foran huset - så rejses der børster.
PS. dette er et ungdomsbillede.

       
Kære besøgende  - når du nu har forvildet dig ind på sitet, er en forklaring måske på sin plads!
Som det sikkert er de fleste haveejere bekendt, er det ikke altid så let som beskrevet i diverse havebøger, ofte skrevet af "guruer" der har det enten som levevej at arbejde med haven, eller har det som eneste altoverskyggende interesse - al respekt for disse mennesker - men hvad med alle vi  almindelige haveejere, der i større eller mindre grad ligger under for det skrevne i en mere eller mindre udpræget præstationsangst - for det ligner jo ikke altid fotoet i bogen, som man fikst får stukket i hånden som optakten til en weekend eller ferie - JA sådan burde vores have se ud ! (August 2008 - samt efterfølgende år, ganske vist med en drejning mod de havetrends der hersker på det givne tidspunkt).
Et par år er nu gået, haven er efter vor mening kommet tættere på det vi gerne vil med haven. Min hustru har ikke mere store planer om anlæg, men nu kommer kravet til lys - beskæring og hvad der af følger - det løses let men hvad skal erstatte.
Det er nu et par år siden jeg har haft overskud til at lege med mit website, men på grund af min datters drillerier er jeg i gang igen. Sitet er som tidligere nævnt ikke nogen videnskabelig afhandling om haveplanter og haveanlæg, et enkelt godt råd måske, men absolut ikke mere.

Hvorfor nu et website om familiens have, vedkommer det egentlig andre end mig selv. Sikkert ikke - men det er trods alt en sjov kommunikations metode - der kan give løbende oplysninger til både ikke hjemmeboende familiemedlemmer, samt til andre tilfældigt forbi passerende - så derfor dette site.

Som besøgende kan du benytte menuen til at finde rundt i mine erfaringer med diverse planter.

Bemærk venligst at alle fotos er af planter der pt. findes i vor have.


Er der noget smukkere end en tågefuld sommermorgen,
roserne driver af livgivende fugt, og måske svampespore.


Morgenstemning tirsdag den 22. august 2006

Inspiration - hvad er det? - og hvor henter vi inspiration til ændringer i vores have.