Planter i Krukker & Skåle

   
Et website har det med at vokse, hvornår sætte man grænsen, ja for mig er det fornøjelsen i at føre dagbog via nettet - mine små erfaringer skal huskes til næste år og måske endnu længere, og kan det så komme en tilfældig besøger til gavn - både ed positive og de negative oplevelser er vigtige.
 
  Fredag den 10. september 2010 - Så er en sommer gået med mængder af planter i vore mange krukker, de fleste er nu på vej til at gå på pension, en del skal opbevares frostfrit og her kommer sværheden ind.
 
  Tirsdag den 27. april 2010 - Ja så er der gået 4 år siden jeg sidst var i gang med den del af mit website, dette trods at planter i krukker og andre beholdere giver os megen glæde og farvepragt hele sommeren igennem.
  Søndag den 4. marts 2006 - i dag var det dagen hvor pelargonierne blev vandet op for at blive klar til at give skud til stiklinger. Det med stiklingeformering af pelargonier har jeg ikke prøvet før, men min mor - der nu har været død i mange år - ja hun var ekspert på dette område, så måske lykkes det også for mig.
Den første fejl har jeg allerede begået, de tørre stumper der nu skal sættes i gang var ikke mærket - hverken med farve, vækstform eller noget andet - så det er bare at vente, for et er sikkert moderplanterne som de kaldes skal nok komme igen, og blive lige så flotte som sidste sommer det er bare det med tålmodigheden!