Viet Nam 2010
Ja så har vi også besøgt Vietnam, et anderledes land der trods sin nærhed til storebror Kina er helt sin egen.

Fredag den 29. Januar 2010

Vi er nu på vej mod Hanoi i Viet Nam, Thai air sørger for transporten til den anden side af jorden, et kort ophold i Bangkok hvor det i øvrigt regnede kraftigt fortsatte vi vor rejse mod Hanoi.

Vel ankommet kl. ca. 11, uden problemer med indrejse dokumenter fandt vi hurtigt vor bus med hjælp fra vore guider Rikke og den lokale guide som jeg aldrig lærte navnet på – han hed noget der lød som Phlo og det fandt han sig i – turister er en smule dumme ikke!

Min kære hustru havde sikret sig i Københavns Lufthavn, hvis bagagen skulle blive værk, skulle hun lige have en ny kjole og flere par leggins – desværre forsvandt bagagen ikke – og retur med det indkøbte Ha Ha.

Efter ankomst til vort hotel i den centrale del af Hanoi, frarådede vor rejseleder Rikke at vi lagde os til at sove for ville det helt sikkert knibe med at sove om aftenen igen – så vi deltog i en lille improviseret byrundtur – marked mm.

Naturligvis blev det også til en enkelt Hanoi-øl, selv jeg der ikke rigtigt kan lide øl fandt den velsmagende – den fulgte os på resten af turen eller i det mindste lokalt øl over alt.

Efter dette lille break, en tur på egen hånd rundt i Hanoi -

 

m


Røget hund, vi smagte ikke "bæstet"

Lørdag den 30. januar 2010

Søndag den 31. januar 2010
Mandag den 1. februar 2010
Tirsdag den 2. februar 2010
Onsdag den 3. februar 2010
Torsdag den 4. februar 2010
Fredag den 5. f